Actualitat

En l'actualitat, AMESTI EDUCACIÓ estem treballant en una gran quantitat de projectes, tant educatius, com de formació, com de caire social.

 

Curs d'Experts en Educació Infantil-2

Desde el mes d'octubre hem començat els monogràfics del Curs d'Experts en Educació Infantil-2. Ens tornem a trobar el segon any amb un grup de treball estable, amb molta gent que repeteix de l'any passat i altres que han vingut de nou i també estan gaudint amb l'aprenentatge holístic d'aquest nou curs. Una valoració molt positiva de totes i tots els participants, fa que cada dissabte que ens trobem per aprendre i gaudir dels experts que venen a regalar-nos tota la seua saviesa, siga un dia de festa, de gaudi, de creixement i de desenvolupament professional.

 

Coordinadora 3F

Dia a dia creix l'interés de les AMPES per formar part de la Coordinadora d'Educació 3F. Ja hi formem part totes les escoles del Barri de Tres Forques, i baix la coordinació i guiatge d'AMESTI, treballem per fer de l'educació una veu de millora social. Canvi, estima, futur i infància són els pilars que fonamenten la gran quantitat de projectes i accions que estem creant i duguent a la realitat desde el treball cooperatiu i coratgós. Ja preparem la II Trobada de la infància, la primera sigué un èxit, i aquesta també pinta molt bé. Us convocarem per al proper 28 de maig.

 

Moviments MRPV

AMESTI EDUCACIÓ, hem participat de les reunions amb els MRPV i preparem una xicoteta ponència per a la Trobada estatal al mes de març.

 

Formació a mestres

Enguany, AMESTI EDUCACIÓ, hem començat amb la formació a mestres. Tenim un important projecte de formació per a escoles, que inclús, poden dissenyar-lo com millor els vinga. Hem fet una formació d'educació emocional a l'escola pública Teodoro Llorente de València.

 

Coordinadora estatal del 0-6

Després d'un viatge llamp a Madrid, AMESTI EDUCACIÓ, començarem a treballar en la creació de la Coordinadora de Coordinadores estatals d'educació, mitjançant un treball coordinat, cooperatiu i exastiu amb la Plataforma 0-6 de Madrid, en breu rebreu importants i esperançadores notícies d'aquest gegant projecte.

 

Presentacions llibres, pelis...

Al mes de desembre, AMESTI EDUCACIÓ, presentà en exclusiva a la ciutat de València el documental Verd, dolç, jazz. Tres mirades envers el Martinet als Aragó cinemes, on encabit en "El dia del Martinet", on per la vesprada realitzàrem al Curs d'experts en EI-2 el monogràfic referent a aquesta escola i que sigué un gran èxit, gaudirem d'un matí ple d'emocions, música, cultura i cinema educatiu. Un autèntic èxit de participació.

Al mes de gener presentàrem el llibre "La educación infantil de 0 a 6 años en España" amb una part de les seues autores i gaudint després d'un gran debat on l'educació infantil i els infants van ser els autèntics protagonistes.

Esteu atents a les futures presentacions de llibres i pelis que anirem fent-vos arribar.

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon

AMESTI EDUCACIÓ

és

 

Transmetre a la societat educativa un esperit renovador, creatiu, crític i just, basat en l'aprenentatge actiu, afectiu, experiencial, holístic, competencial i global de l'infant.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now