Associació de Mestres Grup de Treball per la Infància

 

Amb la denominació AMESTI EDUCACIÓ definim l’Associació de Mestres Grup de Treball per la Infància.

 

Som una Associació Educativa sense ànim de lucre, democràtica i d’àmbit estatal, formada per un equip de mestres que ens hem agrupat per repensar la pràctica activa a l’Educació Infantil.

 

Des AMESTI EDUCACIÓ treballem per a donar un reconeixement social i pedagògic amb el màxim de qualitat a l‘educació infantil i a la nostra professió.

 

Així, uns dels nostres objectius és donar a conèixer i compartir experiències capdavanteres i enriquidores per acompanyar a la infància en el créixer harmònic i protegir els drets i la dignitat dels infants com a fonament de la vida.

 

Poden ingressar com a sòcies i socis tots aquells docents, professionals de l’educació i d’altres àmbits, estudiants, col·lectius i tota aquella persona que col·labore al compliment dels fins de l'associació.

“Educar no és afegir, és ajudar a descobrir amb estima.

És tindre el compromís de garantir el desenvolupament integral i harmònic dels infants, d’ensenyar nous camins per construirun present i un futur d’èxit , benestar i millora social”

  • Wix Facebook page
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon

AMESTI EDUCACIÓ

és

 

Transmetre a la societat educativa un esperit renovador, creatiu, crític i just, basat en l'aprenentatge actiu, afectiu, experiencial, holístic, competencial i global de l'infant.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now