Comité Organitzador

 

Pensant en educació i per l'educació. Bon equip de treball.

Jaume Martínez Bonafé
 
AMESTI EDUCACIÓ

Treballador de l'ensenyament, activista per la renovació pedagògica, professor universitari, investigador de les pedagogies crítiques i postcrítiques. Apassionat de la relació educativa, caminant de les utopies, esforçat pràctic de les teories, dubitatiu teòric de les pràctiques. Darrerament sembla que sols li agrada parlar i escriure del que ha viscut o està vivint. Està satisfet i agraït pels llibres i articles publicats, però especialment orgullós dels més de cinquanta textos publicats a la revista Cuadernos de Pedagogía. 

Emi Pardo i Esteve
 
AMESTI EDUCACIÓ

Estime el meu dia a dia i tinc els tres privilegis de la nostra vocació: Estar en una escola viva. Fer i deixar fer amb llibertat tot allò que valore imprescindible a l’educació, com  acomapanyar en el viatge estimulant del crèixer, del descobrir, del gaudir i del sorprendre’ns, dels aconseguiments, de les superacions, dels reptes desitjats... respectant els ritmes personals de cada infant. Ser mestra d’infantil.

Treballe a l’escola Gavina des de fa 17 anys. Al llarg d’aquests anys m’he apassionat i format amb la psicomotricitat vivenciada de Bernard Acouturier. L’infant és un èsser de moviment, de joc, d’acció, d’emoció, de comunicació i de ganes de créixer. L’infant com a èsser de moviment i acció és incessant, té molt empeny i força interior que no pot controlar. La seua funció motriu és fonamental. Com i de quina manera?... LA PSICOMOTRICITAT VIVENCIADA.

Aquesta passió per l'educació infantil i el dia a dia com a mestra, m'ha fet, junt a altres companys i companyes, fundar l'associació educativa AMESTI EDUCACIÓ.

 

Ana de Casto Calvo
 
AMESTI EDUCACIÓ

Actualment treballa a Florida Universitària impartint docència als Graus d´Educació Infantil i Primària, encara que ha estat mestra d´infantil, primària i secundària; i professora associada a la Universitat de València. Al mateix temps, està duent a terme la meua tesis doctoral, la qual porta per títol : “La renovació pedagògica en el Primer Cicle de Educació Infantil: un estudi de casos”

 

 

Ferran Aleixandre i Barreda
AMESTI EDUCACIÓ

Mestre de música. Actualment cooperativista a l’Escola Gavina de Picanya. Arrelat al món de la música des de ben xicotet i a la música coral des dels cinc anys. Actualment continue dirigint les Coraletes de El Raconet de la Societat Coral El Micalet, des de l’any 2000. He realitzat molts projectes corals i he pogut viatjar per tot l’estat i per tota Europa gràcies a la música.

Abans que músic hem considere mestre. L’escola és la meua vida, els infants el meu esperit per cada dia, amb un somriure, apropar-me als seus interessos, a les seues preocupacions i al seu cor. Considere l’amor, l’escolta, l’alegria, la dolçor, el respecte i el voler fer com a pilars fonamentals de la nostra professió, de la nostra vida com a docents.

Eixe amor, interés per aprendre, millorar, gaudir encara més de la nostra professió i ser apassionats, és el que ha fet possible aquest meravellós projecte d'AMESTI EDUCACIÓ.

Pau Aleixandre i Barreda
 
AMESTI EDUCACIÓ

Mestre d’educació primària especialista en educació infantil, i aprenent de les persones i de la vida. Fidel als principis de que l’aprenentatge per la vida es produeix també fora de les escoles, de la importància de desenvolupar i enriquir tots els àmbits de l’ésser humà de forma digna, afectiva i respectuosa, personalitzada i experiencial, professional, organitzada i programada, però no dirigida, i amb llibertat, recursos i les màximes possibilitats i oportunitats des dels zero anys; que l’educació sense experiències, participació, intercanvi i creativitat és impossible, que l’ensenyament té diverses vessants més enllà de l’aula i que la vida, i per tant l’educació, tenen infinits camins per recórrer, viure, aprendre i descobrir, ha dedicat part de la seua carrera professional a fer-los realitat. Així, en l’àmbit socioeducatiu ha tingut experiències professionals amb infants, joves i famílies amb necessitats educatives especials. En l’àmbit de l’educació social ha executat programes d’intervenció comunitària, treballant a peu de carrer amb menors i famílies en situació de risc. Ha desenvolupant funcions professionals tant per institucions públiques com per a entitats privades. Com a mestre ha tingut el privilegi professional de treballar al primer i segon cicle d’infantil, i  a les diverses edats i etapes de l’escola primària, tant a l’escola concertada, a centres docents laics i també religiosos, com a l’escola pública. A més a més, junt amb altres amics i col·legues professionals, ha fundat l’associació de mestres grup de treball per la infància AMESTI EDUCACIÓ.

 

Montse Ortega Torres
 
AMESTI EDUCACIÓ

Logronyesa de naixement i valenciana d'adopció, sent cada lloc del món com la seva llar. Persona compromesa i mestra amb majúscules, creu fidelment en les persones i en el poder transformador de l'educació i de l'amor, sobretot a la infància.

Mestra de primària especialista en educació infantil, té una gran trajectòria d'experiències educatives i humanes com a mestra amb xiquetes i xiquets de totes les edats des dels zero als sis anys. I no només dins dels centres educatius privats i públics en què ha desenvolupat la seua carrera, sinó també fora dels mateixos. Una escola de vida i l'escola comunitària -l’escola fora de l'escola- són, alhora, fonaments i pràctiques amb les que impregna el seu dia a dia.

De fet, al respecte, es destaca el seu trienni de treball directe a Colòmbia amb menors, dones, famílies, escoles i agents socials, duent a terme diferents projectes d'àmbit comunitari pel desenvolupament, la formació i economia local.

Actualment exerceix la seua funció docent com a coordinadora d'educació infantil i imparteix en el mateix centre CEIP Juan Manuel Montoya al barri de Natzaret el programa de filosofia per a infants: aprendre a pensar, en educació infantil i el primer cicle de primària.

La dignitat de les persones i sobretot de la infància, la cultura, les oportunitats i la formació continuada del professorat com a eixos claus per a la transformació social, són fonaments sòlids que li caracteritzen també professionalment. Així, des de fa sis cursos, també dissenya i desenvolupa cursos i tallers de formació per a mestres, i professionals de l'educació.

 

 

  • Wix Facebook page
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon

AMESTI EDUCACIÓ

és

 

Transmetre a la societat educativa un esperit renovador, creatiu, crític i just, basat en l'aprenentatge actiu, afectiu, experiencial, holístic, competencial i global de l'infant.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now