ESPAI DE DIFUSIÓ

EXPANDIM LES LLAVORS

 

ENTREVISTA A LA RÀDIO DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA (21 de novembre de 2014)

 

Des de la Universitat de València alumnes de periodisme i comunicació entrevisten a Amesti Educació.

Un repàs crític de la situació de l'educació a l'estat espanyol. El nostre company Pau Aleixandre Barreda,

en representació del col·lectiu, col·labora en una breu tertúlia interessant i amb profunditat per fer un balanç crític de l'educació i la societat en aquests moments. També difon el treball que es realitza a l'Associació de Mestres Grup de Treball per la Infància. Treball de caire social i comunitari, de formació i concienciació en la importància i el compromís en el canvi i la transformació que tenim des de la comunitat educativa.

Des d'Amesti reconeixem, recolzem, valorem i agraim el treball que està fent l'alumnat de Media Uni en el programa "echarlatarde" per la seva implicació en difondre i contribuir, dins del seu àmbit, per la transfomació i millora social.

 

 

TREBALL COMUNITARI: AMESTI PRESENTA AL CONTACONTES LLORENÇ GIMÉNEZ AL BARRI DE TRES FORQUES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICLE CRÍTIC-CREATIU A LA REVISTA RESCOLDOS 

Revista ja a la venda 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entre d'altres reptes tenim el de generar espais i recursos i dinamitzar i col·laborar en la germinació i sinèrgies amb altres moviminets, col·lectius, entitats, servicis públics…

AMESTI EDUCACIÓ col·labora amb el col·lectiu ciutadà “Pequeforques”, presentant al contacontes Llorenç Gimenéz en l'Associació VeInal Cultural del barri de Tres Forques-Vara de Quart de Valencia. 

 

 

 

València 12-11-2'014

clica per escoltar l'entrevista

DVD D'EXPERIÈNCIES A L'EDUCACIÓ INFANTIL-CEFIRE D'ELX

Els companys d'AMESTI EDUCACIÓ Emi Pardo i Esteve, Montse Ortega Torres, Mónica Silvina i Ferran Aleixandre i Barreda, han participat en la publicació d'aquest material pedagògic, editat pel CEFIRE d'Elx, on narren les seues experiències als àmbits de psicomotricitat, filosofia, educació emocional i música amb els menuts i menudes del segon cicle d'educació infantil, amb els que treballen, aprenen, es desenvolupen...

En breu, una vegada editat, estarà disponible.

 

  • Wix Facebook page
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon

AMESTI EDUCACIÓ

és

 

Transmetre a la societat educativa un esperit renovador, creatiu, crític i just, basat en l'aprenentatge actiu, afectiu, experiencial, holístic, competencial i global de l'infant.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now