Ponents de les II Jornades AMESTI EDUCACIÓ

Educació infantil. La llum i el color de la pedagogia de la vida

 

 

Miguel Ángel Santos Guerra

Mestre titular de Didàctica i organització escolar de la Universitat de Màlaga.

Ideòleg, mestre en majúscules, escriptor, difusor de coneixements, investigador, gran persona... Un tresor, un regal...

Inmillorable inauguració de les II Jornades amb la ponència "Pedagogies emmancipadores: la transformació social des dels zero anys" Gràcies per acompanyar-nos mestre!

Drusila Dones

Formada en Reggio Emilia, és especialista en llums i recursos plàstics actuals (ligthpainting). Durant les II Jornades ens obrirà un ventall de possibilitats per desenvolupar totes aquestes tècniques i recursos des dels zero anys.

Llums, colors, ombres, fotografia, art, emocions L'educació artística com a recurs d'aprenentatge i gaudiment.

Vicenç Arnaíz

Mestre d'educació infantil que ha revolucionat a les Illes la concepció i mirada de l'educació infantil.

Compromés, savi i incondicional, ens regala la seua presència i participació a les II Jornades amb la ponència cloenda.

Des del primer moment ens obrí els braços i ens ficà a les seues mans com si fórem nedons. Gràcies per recolzar i emocionar-te amb tanta convicció i il·lusió el Projecte AMESTI.

Ana Mangas

Artista, apassionada i mestra de la Universitat Pontificia de Salamanca. Exposa les seues obres a diferents espais de l'estat. Des del seu àmbit treballa per la renovació pedagògica.

A les II jornades tindrem la sort de contar amb ella, donat que va portar a terme un dels racons d'experiències titulat "Cos, art i creativitat: l'expressió plàstica a l'educació infantil".

Dino Salinas

Mestre de didàctica i organització escolar de la UV.

Vicedegà de la Universitat de Magisteri de València, és un personatge important de la societat valenciana actual degut a les seues contribucions tant en la formació inicial del professorat com en projectes d'investigació i transformació social sempre en l'àmbit de l'educació infantil i per la dignificació de la infància i la nostra professió com a mestres. Des de l'inici, a recolzat i donat suport al Projecte AMESTI i durant aquestes Segones Jornades tindrem el goig de contar amb la seua participació.

Llorenç Jimenez

No podia faltar a aquestes segones Jornades AMESTI EDUCACIÓ. Padrí, amic i col·laborador des del naixement de l'Associació. Incondicional i rialler, sempre demostra la seua saviesa, bondat i estima jugant amb les paraules i els contes dirigits als més menuts.

Magdalena Ferre

Mestra d'educació infantil de l'escola infantil municipal de primer cicle "Bressol" del barri de Benimaclet de la ciutat de València.

Apeu de carrer

Associació de joves arquitectes valencianes que fan de la construcció un goig, una manera d'aprenentatge, transmetent l'estima pels més menuts i potenciant la transformació i millora social. 

  • Wix Facebook page
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon

AMESTI EDUCACIÓ

és

 

Transmetre a la societat educativa un esperit renovador, creatiu, crític i just, basat en l'aprenentatge actiu, afectiu, experiencial, holístic, competencial i global de l'infant.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now